Pandrup Kro - Selskaber

Festmenuer, Både I Og Ud Af Huset

Specialtilbud A

Sammensæt selv en menu bestående af

Forret

Hovedret

Dessert

Natmad

Velkomstdrink

Vin, øl og vand ad libitum (under middagen)

1 glas dessertvin

Kaffe/the med småkager eller hjemmelavet kransekage

Herudover sørger vi selvfølgelig for frisk bordpynt, duge, servietter, lys, betjening mm.

Pris pr. couvert: 458,-

 

Forretter:

Rejecocktail på sprød salat med asparges, rejer, kaviar, thousand island dressing

Lakseroulade med spinat, salat, grønne asparges og kaviardressen

Tunmousse på sprød salat med krebs, slikasparges og sauce verte

Tarteletter med høns i asparges

Klar suppe med urter, kød- og melboller samt flutes

Hovedretter

Svinekam med sprød svær, hertil 1/2 æble, ribsgele, rødkål, svesker, hvide og brunede kartofler med sky-sauce

Svinekam stegt som vildt med 2 slags garniture, hvide kartofler, waldorf-salat og portvins-sauce

Glaseret skine med 2 slags garniture og flødekartofler

Gammeldags oksesteg med tyttebær, waldorf-salat, bønner, hvide og brunede kartofler med sky-sauce

Desserter

Jordbær/rabarber-trifli

Asti/granatæble fromage på chokoladebund

Hjemmelavet is-lagkage med flere variationer

Frugt-tærte

Chokoladekage med is og frugt

Natmad

Klar suppe med urter, kød- og melboller og flutes

Flødelegeret aspargessuppe med flutes

Frikadeller med kartoffelsalat

Biksemad med spejlæg

Hotdog med klassisk tilbehør

Specialtilbud B

Sammensæt selv en menu og vælg mellem nedenstående:

Pris pr. couvert kr. 538,-

 

Forretter:

Marineret tigerrejer på sprød salat med hvidløgsdressing

Røge laks på sprød salat med hvidløgsdressing

Varmrøget laks med flødestuvet spinat

Fiskesymfoni med 4 slags fisk

Hovedretter

Svinemørbrad med svampe og rodfrugter, hertil pestobagte kartofler og timian-sauce

Oksefilet med 2 slags garniture, hertil pommes Anne og rødvins-sauce

Kalvefilet med 2 slags garniture, hertil smørstegte kartofler og sauce bordelaise

Okse- eller kalvemørbrad med 2 slags garniture, hertil pommes rissolées og rødvins-sauce

Desserter

Halv ananas med marineret frugt og rørt is

Kold jordbær- eller rabarbersuppe med vanilje-is (efter sæson)

Nøddekurv med 3 slags is og frugt

Dessert symfoni med 3-4 slags kager, is og fromage

Natmad

Karrysuppe med ris, hønsekød og flutes

Frikadeller med kartoffelsalat

Biksemad med spejlæg

Hotdog med klassisk tilbehør

Pølsebord med 8 forskellige slags pålæg, inkl. leverpostej og bacon

Scroll til toppen