Pandrup Kro - Mad ud af huset

Hovedretter

Glaseret skinke med 2 slags garniture, hertil flødekartofler

115,-

Andesteg med rødkål, svesker, bønner, tyttebær, hvide kartofler og sky-sauce

140,-

Lammekølle med 2 slags garniture, hertil smørstegte kartofler og mynte-sauce

148,-

Svinekam med sprød svær, hertil 1/2 æble, ribsgele, rødkål, svesker, hvide og brunede kartofler og sky-sauce

125,-

Svinekam stegt som vildt med 2 slags garniture, hertil hvide kartofler, waldorf-salat og vildt-sauce

125,-

Svinemørbrad med svampe og rodfrugtmousse, hertil pestobagte kartofler og timian sauce

135,-

Kalvefilet med 2 slags garniture, hertil smørstegte kartofler og sky-sauce

145,-

Gammeldags kalvesteg med tyttebær, waldorfsalat, bønner, hertil hvide og brunede kartofler og sky-sauce

138,-

Oksefilet med 2 slags garniture, hertil pommes Anna og rødvins-sauce

155,-

Gammeldags oksesteg med tyttebær, waldorfsalat, bønner, hvide kartofler og brunede kartofler og sky-sauce

138,-

Oksemørbrad eller kalvemørbrad med 2 slags garniture, hertil pommes rissolée og sky-sauce

183,-

Krondyrfilet med 2 slags garniture, waldorfsalat, hertil pommes rissolées og portvins-sauce

185,-

Scroll til toppen