Pandrup Kro - Mad ud af huset

Forretter

Klar suppe med urter, kød- og melboller *

45,-

Flødelegeret aspargessuppe med kødboller *

42,-

Karrysuppe med hønsekød og ris *

50,-

Kartoffel eller jordskoksuppe (efter sæson) *

45,-

Rejecocktail på sprød salat med asparges, rejer, kaviar og pikant dressing *

70,-

Tortillas med laksefyld på sprød salat og rejer *

65,-

Marineret tigerrejer på sprød salat med hvidløgsdressing

68,-

Røget laks på sprød salat med slikasparges og krydderurtedressing *

70,-

Røget hellefisk på sprød salat med slikasparges, tomat og ostecreme *

75,-

Varmrøget laks med flødestuvet spinat *

80,-

Fiskesymfoni med 4 slags fisk *

85,-

Skal med stegt og kogt rødspætte, slikasparges og aspargessauce

65,-

Croissant med hønsesalat

60,-

Tarteletter med høns i asparges

52,-

* serveres med flutes og smør

Scroll til toppen