Aften

Forretter

Røget laks

Serveret på en bund af sprød salat, grønne asparges, purløgscreme, kuvertbrød og smør

Rejecocktail

Serveret på en bund af sprød salat og avocado, hjemmelavet pikant-dressing, kuvertbrød og smør

Carpaccio af oksemørbrad

Serveret på en bund af blandet salat, dryppet med den dejligste olivenolie, revet parmesan og pinjekerner, kuvertbrød og smør

Varmrøget laks

Serveret på en bund af salat, asparges og tomat, hertil hjemmelavet kaviardressing, kuvertbrød og smør

Dagens suppe

Spørg venligst tjeneren

 

Hovedretter

 

Wiener-schnitzel

Serveret med ærter, smør-sauce og pommes sauté

Dansk hakkebøf med bløde løg

Serveret med hvide kartofler, rødbeder og sky-sauce

Herregårdsbøf

Serveret med ærter, bearnaise-sauce og pommes frites

 

Engelsk bøf med bløde løg

Serveret med hvide kartofler, sky-sauce og surt

Mørbrad champignon a la cremé

Serveret med frisk pasta, kuvertbrød og smør

Stegt kotelet

Serveret med hvide kartofler, rødbeder og brun sauce

Pariserbøf