Aften

Forretter

Røget laks

Serveret på en bund af sprød salat, grønne asparges, purløgscreme, kuvertbrød og smør

Rejecocktail

Serveret på en bund af sprød salat og avocado, hjemmelavet pikant-dressing, kuvertbrød og smør

 

Kyllingecocktail

Serveret på salatbund, friske asparges, karrydressing, brød og smør

 

Varmrøget laks

Serveret på en bund af salat, asparges og tomat, hertil hjemmelavet kaviardressing, kuvertbrød og smør


 

Hovedretter

 

Wiener-schnitzel

Serveret med ærter, smør-sauce og pommes sauté

 

Engelsk bøf med bløde løg

Serveret med hvide kartofler, sky-sauce og surt

Herregårdsbøf

Serveret med ærter, bearnaise-sauce og pommes frites

 

 

 

Stjerneskud

 

Oksemørbrad

Serveret med ovnbagte cherry-tomater, stegte champignoner, fritter og pebersauce eller bearnaisesauce