Hovederetter

Hovedretter

Glaseret skinke med 2 slags garniture, hertil flødekartofler 115,-
Andesteg med rødkål, svesker, bønner, tyttebær, hvide kartofler og sky-sauce 140,-
Lammekølle med 2 slags garniture, hertil smørstegte kartofler og mynte-sauce 148,-
Svinekam med sprød svær, hertil 1/2 æble, ribsgele, rødkål, svesker, hvide og brunede kartofler og sky-sauce 125,-
Svinekam stegt som vildt med 2 slags garniture, hertil hvide kartofler, waldorf-salat og vildt-sauce 125,-
Svinemørbrad med svampe og rodfrugtmousse, hertil pestobagte kartofler og timian sauce 135,-
Kalvefilet med 2 slags garniture, hertil smørstegte kartofler og sky-sauce 145,-
Gammeldags kalvesteg med tyttebær, waldorfsalat, bønner, hertil hvide og brunede kartofler og sky-sauce 138,-
Oksefilet med 2 slags garniture, hertil pommes Anna og rødvins-sauce 155,-
Gammeldags oksesteg med tyttebær, waldorfsalat, bønner, hvide kartofler og brunede kartofler og sky-sauce 138,-
Oksemørbrad eller kalvemørbrad med 2 slags garniture, hertil pommes rissolée og sky-sauce 183,-
Krondyrfilet med 2 slags garniture, waldorfsalat, hertil pommes rissolées og portvins-sauce 185,-