Forretter

Forretter

Klar suppe med urter, kød- og melboller* 45,-
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller* 42,-
Karrysuppe med hønsekød og ris* 50,-
Kartoffel eller jordskoksuppe (efter sæson)* 45,-
Rejecocktail på sprød salat med asparges, rejer, kaviar og pikant dressing* 70,-
Tortillas med laksefyld på sprød salat og rejer* 65,-
Marineret tigerrejer på sprød salat med hvidløgsdressing 68,-
Røget laks på sprød salat med slikasparges og krydderurtedressing* 70,-
Røget hellefisk på sprød salat med slikasparges, tomat og ostecreme* 75,-
Varmrøget laks med flødestuvet spinat* 80,-
Fiskesymfoni med 4 slags fisk* 85,-
Skal med stegt og kogt rødspætte, slikasparges og aspargessauce 65,-
Croissant med hønsesalat 60,-
Tarteletter med høns i asparges 52,-

* serveres med flutes og smør