Festmenuer, både i og ud af huset

Specialtilbud A

Sammensæt selv en menu bestående af

Forret

Hovedret

Dessert

Natmad

Velkomstdrink

Vin, øl og vand ad libitum (under middagen)

1 glas dessertvin

Kaffe/the med småkager eller hjemmelavet kransekage

 

Herudover sørger vi selvfølgelig for frisk bordpynt, duge, servietter, lys, betjening mm.

Pris pr. couvert: 438,-

 

Forretter:

Rejecocktail på sprød salat med asparges, rejer, kaviar, thousand island dressing
Lakseroulade med spinat, salat, grønne asparges og kaviardressen
Tunmousse på sprød salat med krebs, slikasparges og sauce verte
Tarteletter med høns i aspargerges

Klar suppe med urter, kød- og melboller samt flutes

Hovedretter:

Svinekam med sprød svær, hertil 1/2 æble, ribsgele, rødkål, svesker, hvide og brunede kartofler med sky-sauce
Svinekam stegt som vildt med 2 slags garniture, hvide kartofler, waldorf-salat og portvins-sauce
Glaseret skine med 2 slags garniture og flødekartofler
Gammeldags oksesteg med tyttebær, waldorf-salat, bønner, hvide og brunede kartofler med sky-sauce

Desserter:

Jordbær/rabarber-trifli
Asti/granatæble fromage på chokoladebund
Hjemmelavet is-lagkage med flere variationer
Frugt-tærte
Chokoladekage med is og frugt

Natmad:

Klar suppe med urter, kød- og melboller og flutes
Flødelegeret aspargessuppe med flutes
Frikadeller med kartoffelsalat
Biksemad med spejlæg
Hotdog med klassisk tilbehør

 

Specialtilbud B

Sammensæt selv en menu og vælg mellem nedenstående:

Pris pr. couvert kr. 538,-

 

Forretter:

Marineret tigerrejer på sprød salat med hvidløgsdressing
Røge laks på sprød salat med hvidløgsdressing
Varmrøget laks med flødestuvet spinat
Fiskesymfoni med 4 slags fisk

Hovedretter:

Svinemørbrad med svampe og rodfrugter, hertil pestobagte kartofler og timian-sauce
Oksefilet med 2 slags garniture, hertil pommes Anne og rødvins-sauce
Kalvefilet med 2 slags garniture, hertil smørstegte kartofler og sauce bordelaise
Okse- eller kalvemørbrad med 2 slags garniture, hertil pommes rissolées og rødvins-sauce

Desserter:

Halv ananas med marineret frugt og rørt is
Kold jordbær- eller rabarbersuppe med vanilje-is (efter sæson)
Nøddekurv med 3 slags is og frugt
Dessert symfoni med 3-4 slags kager, is og fromage

Natmad:

Karrysuppe med ris, hønsekød og flutes
Frikadeller med kartoffelsalat
Biksemad med spejlæg
Hotdog med klassisk tilbehør
Pølsebord med 8 forskellige slags pålæg, inkl. leverpostej og bacon